Rólam Írták

Bánkuti Gabriella

“Igazi sztár és profi manualterapeutánál voltam! Bodnár József szinte már legenda a Fradi életében! Kiropogtatott rendesen, majd 22 év eredményeit, mint a Fradi és számos Olimpiai bajnok sportmasszőre röviden képekben, zászlókban elmesélt nekem! 3 szobában a falon egy aprócska hely sincs a gyűjteménye mellett, de azért csinált az én képemnek is egyet! Köszönöm a meghívást, most már minden csontom a helyén van!”

Tóth Gabriella

“Ma a Bodnár Klinikán jártunk tesómmal, Tóth Gabival, Bodnár József manuálterapeutánál, legendás sportolóink gyúrójánál, lélek apukájánál!
Úgy jöttünk ki a rendelőből, mint akik új testet és lelket kaptak:-)
Józsi személyisége, szeretetteljes, emberi és alázatos hozzáállása hatalmas töltés volt a lelkünknek, nem beszélve arról a magas szakmai tudásról, ami az ő birtokában van.
Áldás volt minden pillanat és lesz is, hisz egy teljes kezelés sorozatot mindketten bevállaltunk nàla.
Véletlenek bizony nincsenek, Isten útjai kifürkészhetetlenek!
Köszönjük a lehetőséget és a kedvességet az egész család részéről.
Kivételes pillanatok voltak ezek.”

Balczó András

Két hete jelentkezett be Bodnár József terapeutánál, masszőrnél a nemzet sportolója, Balczó, aki az 1972-es müncheni olimpián öttusázásban nyert egyéni aranyérmet. A további két babérját csapatban érdemelte ki.

– Gerincbántalmakra panaszkodott – mondta a Borsnak Bodnár -, azóta több kezelésen túlvagyunk, és örömünkre szépen javul az állapota.

A 79 éves öttusázó legenda elbeszélgetett Bodnárral egy réges-régi közös emlékükről.

“– 1968-ban jómagam kerékpáros-versenyző voltam. Egy alkalommal Budakeszin edzettünk, amikor déli 12-kor, 40 fokos kánikulában megpillantottuk a futótréninget végző Balczót. Egy kis pihenő erejéig elbeszélgettünk, majd most, az egyik kezelésem után mesélte nekem, akkoriban minél forróbb helyet keresett magának azért, hogy tökéletesen felkészüljön a mexikóvárosi olimpiára. Amúgy a kiutazása előtt zokon vette, hogy kedvenc gyúróját nem engedték ki vele Mexikóba. Ezúttal említette nekem: azon törte a fejét, ki sem utazik, mert annyira fontos volt a gyúrója, de végül meggondolta magát, ugyanis az öttusa-válogatott további tagjaira gondolt. Egy biztos: ritka kiemelkedő sportembert kezelhetek…”

Bors Interjú

“Sportmasszőr vendégünk magánklinikáján gerincbetegeket gyógyít ahol több olimpiai és világbajnok fordul meg, mint Magyarország összes sportcsatornáján együttvéve. Nemcsak sportolók, hanem politikusok, színészek, üzletemberek gyógyulnak kezei alatt, de nála csak kétféle ember létezik, egészséges vagy beteg. Munkájával nemcsak Szilágyi Áront segítette az aranyéremhez, hanem számtalan sportolóval ért el olimpiai világ és Európa bajnoki győzelmeket. A Fradinál több mint fél évszázada tevékenykedik. Profi kerékpár versenyző volt, többszörös magyar bajnok, illetve két rekordot tartott az FTC Aranydiplomása az FTC örökös tagja, az FTC Springer díjasa. Több mint 20 évet ült a labdarugó csapat kispadján mint sportmasszőr, ahol bajnokságok, kupagyőzelmek és nemzetközi sikerek fémjelezték munkáját. Ezután a Fradi főmasszőre lett. A sport mellett rengeteg energiát tett a tanulásra, minél hatékonyabban gyógyuljanak a gerincbetegek. 1979 óta több ezer gerincbeteg ember kapta vissza egészségét, műtét nélkül. Vendégünk Bodnár József, aki megosztja velünk megtérésének történetét is!”

Csaba Csaba

“Újjászületés.. Az érzés megfizethetetlen.. Köszönet a mesternek!!! 6év után nem tudok mást mondani nincs profibb és nem is lessz.. Köszönöm szépen Józsibácsi! Főleg ezt a Vasárnap esti rugalmasságodat…”

“Az Élő Legendával! Az a megtiszteltetés ért, hogy A Mester elvállalta a sérült csigojáim helyrerakását. Ha betartja igéretét és rendbehoz, akkor még láthattok versenyezni. Ő egy aranykezű csodálatos ember! Örülök, megismerhettem.”

“Az aranykezű barátom aki a gerincsérvemet rendbe hozta! Most már csak prevencióra járok hozzá!”

Oklevelek

Újságcikk

Így gyógyult meg Huszti

Huszti Szabolcs gerincsérülése már tényleg a múlté! Noha egyesek azt hitték, a válogatott Fradi-játékosnak a focit is abba kell hagynia, ez végül nem következett be, mert egy csodadoktor, Bodnár József, a Fradi fő masszőre saját ultramodern rendelőjében gyógyította meg a középpályást.” (MÁS-KÉP, 2004. december 29.)

Csoda történt, meggyógyult a futballista – Licitálhatnak az angol vásárlók

Hogy vagy, Huszti? “Budapest – A több hétig komoly problémával küszködő Huszti Szabolcs teljesen egészséges. Eladható. Mindezt Bodnár József sport- és gyógymasszőr állítja, aki szintén kezeli a válogatott futballistát. – Ha valami megtörténik, nem ildomos mellébeszélni. Nem értem az itthoni mentalitást. Nyugaton, ha valaki megsérül, pontosan közlik a diagnózist. Aztán, ha valaki meggyógyítja, annak tudása előtt meghajolnak – mondta az FTC központi masszőre. – Husztinak is gerincsérve volt, de idejében észleltük a bajt. És a megfelelő terápiát tudtuk biztosítani. Lehet irigykedni, valóban csoda történt. Nyugodtan focizhat a Fradi válogatott futballistája. Egészségügyileg nem lesz akadálya külföldi szerződtetésének.” (BLIKK SPORT, 2004. október 15.)

Huszti: Gerincsérv a végzete?!

Budapest – Több hete sérüléssel küszködik Huszti Szabolcs. Az FTC válogatott focistájánál eleinte derék-, illetve hátproblémákra gyanakodtak. Ám információink szerint komolyabb a fiatal ferencvárosi futballista baja: gerincsérvvel küszködik. Ennél a panasznál előfordul, hogy normál ember számára még a járás is nehézkes. De a tehetséges játékos bizakodik, hamarosan teljesen egészséges lesz. Huszti Szabolcs az FTC korábbi gyúrójához, Bodnár Józsefhez jár kezelésre. – Terápiámnak köszönhetően szépen javul Szabolcs állapota – mondta az ismert sport- és gyógymasszőr. – Sajnos a kelleténél később derült ki, mi a konkrét baj. Pedig a megfelelő karbantartás jól jött volna. – Mi a pontos diagnózis? – Gerincsérv. Korábban csak nézegették, mi lehet a gond. Miután a vébéselejtezőn Zágrábban kiállították, a kapitány kérésére maradt a válogatott edzőtáborban. Itt egy gyakorláson a háta fájni, a lába pedig zsibbadni kezdett. A válogatott pályaedzője, egyben a Fradi trénere, László Csaba is kérte, hogy segítsek. A nemzeti együttes osztrák orvosa, Peter Patzenböck pedig magánklinikájára, Grazba vitte. Itt már bebizonyosodott, nagyobb a baj. Az egyik professzor műtétet ajánlott. Ám az operáció abban a fázisban nem biztos, hogy százszázalékosan használt volna. De injekcióval sem lehet teljesen megszüntetni a fájdalmat. Azonban mindennapos kezeléseim, kúráim, remélem, használnak. Ezt mutatja, hogy biztatóan javul a focista állapota, aki a héten elkezdhette a labdás edzéseket. Huszti Szabolcs is bizakodik, hogy hamarosan egészséges lesz. -Sok embernek volt már hasonló kellemetlen problémája, mint nekem. Ők is rendbe jöttek, én is bízom ebben – újságolta Huszti Szabolcs. – Egyre jobban érzem magam, elkezdtem a tréningeket. Ha minden jól megy, jövő héttől teljes intenzitással edzhetem.” (Blikk SPORT, 2004. szeptember 28.)

A gerincoszlop átrendeződésének hatásai

Csigolyák Területek Hatások
C.I. A fej vérellátása, skalp, agy, belső és középfül, szimpatikus idegrendszer Fejfájás, idegesség, álmatlanság, meghűlés, migrén, idegösszeomlás
C.II. Szemek, látó és hallóidegek, üregek, csecsnyúlványi üregrendszer,nyelv, homlok Üreggyulladások a koponyán,allergia, kancsalság, süketség, szembetegség, fülfájás, ájulásérzés, a vakság bizonyos esetei
C.III. Orcák, külső fül, arccsontok, fogak, arcidegek Neuralgia, ideggyulladés, pattanás, ekcéma
C.IV. Orr, ajak, száj, Eustach-kürt Szénanátha, hallásgyengeség,hurut,orrpolip
C.V. Hangszalagok, nyaki mirigyek, garat Laringitis, rekedtség, gyulladások a torokban
C.VI. Nyaki izmok, vállak, mandulák Merev nyak, felkarfájdalom,mandulagyulladás, köhögés, krupp
C.VII. Pajzsmirigy, váll, bursák, könyök Bursitis, megfázás, pajzsmirigybetegségek
Th.I. A karok a könyöktől lefelé a kezekkel együtt, csuklók és ujjak, nyelőcső, légcső Astma, köhögés, nehéz légzés, alkar és kézfájdalom
Th. II. A sziv a billenytükkel és a szivburokkal,coronáriák Funkcionális szivbajok és bizonyos mellkasállapotok
Th.III. Tüdők, bronchus,mellhártya, mell Bronchitis, tüdő és mellhártyagyulladás, vérdőség, influenza
Th. IV. Epehólyag, közös epevezeték Epehólyagállapot, sárgaság,ővsömör
Th. V. Máj, gyomorszáj, vér Májállapot, láz, alacsony vérnyomás,vérszegénység, gyenge keringés, arthritis
Th.VI. Gyomor Gyomorbajok, gyomoridegesség, emésztési zavar,gyomorégés, dispepsia
Th.VII. Hasnyálmirigy, patkóbél Fekély, gastritis
Th.VIII. Lép, rekesz Csuklás, alacsony ellenállás
Th. IX. Mellékvesék Allergiák, csalánkiütések
Th.X. Vesék Vesebajok, arteria (keményedés), krónikus fáradtság,vese és hólyaggyulladás
Th.XI. Vesék, uréterek Bőrállapotok, mint az akné, kiütések, ekcéma, furunkulus
Th.XII. Vékonybelek, nyirokkeringés reumatikus gócfájdalom, a sterilitás bizonyos fajtái
L.I. Vastagbelek, ágyéki gyürük Székrekedés, vastagbélgyulladás,disenteria, hasmenés, sérvek
L.II. Vakbél, felső láb, comb Görcs, nehéz légzés, vénás visszér
L.III. Nemiszervek, méh, hólyag, térd Hólyagbajok, menstruációs zavarok, fájdalmas, vagy szabálytalan periódusok, vetélés, ágybavizelés,impotencia, életerőtünetek változása, térdfájdalmak, sokk.
L.IV. Dülmirigy, csipőideg, alsó, hársó, deréki izmok Ischias, lumbágó, nehéz, fájdalmas,gyakori vizelés,derékfájdalmak
L.V. Alsó végtag alsó fele, boka, lábak A lábak rossz keringése,bokadagadás, gyenge boka és boltozat, hideg, gyenge láb
SACRUM Csipőcsontok, far Sacroiliacalis állapot, gerincferdülés, ferde állás
COCCYGEUM Végbél, végbélnyilás Aranyerek, viszketés, gerincvégi fájdalom üléskor