gyógyító kezek a gerinncoszlop problémária:
bodnárklinika

Bodnár József Gyógymasszőr

A gerincoszlop problémáira, –  gerincferdülés, meszesedés, izületi kopások, protrusio, discus hernia, lumbágó, derékpanaszok, – manuálterápiát alkalmazok már évtizedek óta.

Sok száz betegen érkező pácienst sikerült megmentenem a műtéttől, és visszaadnom nekik az egészséges élet lehetőségét.

Terjednek pletykák, hogy Bodnár József nem elérhető, de ez nem igaz. Ha Önnek gerincproblémája van, jelentkezzen be a Bodnárklinikára, és segítek Önnek is több évtizedes tudásommal, és gyakorlatommal.

 

 

Rólam írták

Sportmasszőr vendégünk magánklinikáján gerincbetegeket gyógyít ahol több olimpiai és világbajnok fordul meg, mint Magyarország összes sportcsatornáján együttvéve. Nemcsak sportolók, hanem politikusok, színészek, üzletemberek gyógyulnak kezei alatt, de nála csak kétféle ember létezik, egészséges vagy beteg. Munkájával nemcsak Szilágyi Áront segítette az aranyéremhez, hanem számtalan sportolóval ért el olimpiai világ és Európa bajnoki győzelmeket. A Fradinál több mint fél évszázada tevékenykedik. Profi kerékpár versenyző volt, többszörös magyar bajnok, illetve két rekordot tartott az FTC Aranydiplomása az FTC örökös tagja, az FTC Springer díjasa. Több mint 20 évet ült a labdarugó csapat kispadján mint sportmasszőr, ahol bajnokságok, kupagyőzelmek és nemzetközi sikerek fémjelezték munkáját. Ezután a Fradi főmasszőre lett. A sport mellett rengeteg energiát tett a tanulásra, minél hatékonyabban gyógyuljanak a gerincbetegek. 1979 óta több ezer gerincbeteg ember kapta vissza egészségét, műtét nélkül. Vendégünk Bodnár József, aki megosztja velünk megtérésének történetét is!

Két hete jelentkezett be Bodnár József terapeutánál, masszőrnél a nemzet sportolója, Balczó, aki az 1972-es müncheni olimpián öttusázásban nyert egyéni aranyérmet. A további két babérját csapatban érdemelte ki.

– Gerincbántalmakra panaszkodott – mondta a Borsnak Bodnár -, azóta több kezelésen túlvagyunk, és örömünkre szépen javul az állapota.

A 79 éves öttusázó legenda elbeszélgetett Bodnárral egy réges-régi közös emlékükről.

– 1968-ban jómagam kerékpáros-versenyző voltam. Egy alkalommal Budakeszin edzettünk, amikor déli 12-kor, 40 fokos kánikulában megpillantottuk a futótréninget végző Balczót. Egy kis pihenő erejéig elbeszélgettünk, majd most, az egyik kezelésem után mesélte nekem, akkoriban minél forróbb helyet keresett magának azért, hogy tökéletesen felkészüljön a mexikóvárosi olimpiára. Amúgy a kiutazása előtt zokon vette, hogy kedvenc gyúróját nem engedték ki vele Mexikóba. Ezúttal említette nekem: azon törte a fejét, ki sem utazik, mert annyira fontos volt a gyúrója, de végül meggondolta magát, ugyanis az öttusa-válogatott további tagjaira gondolt. Egy biztos: ritka kiemelkedő sportembert kezelhetek…

Igazi sztár és profi manualterapeutánál voltam! Bodnár József szinte már legenda a Fradi életében! Kiropogtatott rendesen, majd 22 év eredményeit, mint a Fradi és számos Olimpiai bajnok sportmasszőre röviden képekben, zászlókban elmesélt nekem! 3 szobában a falon egy aprócska hely sincs a gyűjteménye mellett, de azért csinált az én képemnek is egyet! Köszönöm a meghívást, most már minden csontom a helyén van!

Ma a Bodnár Klinikán jártunk tesómmal, Tóth Gabival, Bodnár József manuálterapeutánál, legendás sportolóink gyúrójánál, lélek apukájánál!
Úgy jöttünk ki a rendelőből, mint akik új testet és lelket kaptak:-)
Józsi személyisége, szeretetteljes, emberi és alázatos hozzáállása hatalmas töltés volt a lelkünknek, nem beszélve arról a magas szakmai tudásról, ami az ő birtokában van.
Áldás volt minden pillanat és lesz is, hisz egy teljes kezelés sorozatot mindketten bevállaltunk nàla.
Véletlenek bizony nincsenek, Isten útjai kifürkészhetetlenek!
Köszönjük a lehetőséget és a kedvességet az egész család részéről.
Kivételes pillanatok voltak ezek

Az Élő Legendával! Az a megtiszteltetés ért, hogy A Mester elvállalta a sérült csigojáim helyrerakását. Ha betartja igéretét és rendbehoz, akkor még láthattok versenyezni. Ő egy aranykezű csodálatos ember! Örülök, megismerhettem.

Az aranykezű barátom aki a gerincsérvemet rendbe hozta! Most már csak prevencióra járok hozzá!

A gerincgyógyítás folyamata a Bondnárklinikán

Ahogyan én dolgozom

tájékozódás

A fájdalom, probléma megismerése.

Betegség okának megállapítása

A fájdalom, probléma okénak megállapítása.

Betegség okának megszüntetése

Terápia, kezelés folyamatos elvégzése.

Kezelések a Bodnárklinikán

Sportsérülések

A sportolók körében gyakran fordulnak elő balesetek, sérülések. Versenysportoknál nagy szerepet kapnak a sportorvosok, gyógymasszőrök, sportmasszőrök, akik sokat segítenek a sérülések kezelésében, a sportolók gyorsabb felépülésében.

Szalagsérülések

A gyógymasszázst az olimpiai játékok szemszögéből szeretném bemutatni, ahol lényeges szerepünk van a megelőzésben, felkészítésben és a sérülések ellátásában, vagyis rehabilitációjában.

Izomsérülések

A masszázsról köztudott, hogy enyhíti az izomfeszülést és csillapítja az izomfájdalmakat, de hogy masszírozáskor pontosan mi történik a szervezetben, arról ritkábban lehet hallani.

Ízületi sérülések

A fizioterápia alapvető szerepet tölt be az ízületi kopás kezelésében: ez lehet gyógytorna, víz alatti torna, vagy gyógymasszázs is a kórkép súlyosságától függően. A fizioterápia segít a fájdalom és gyulladás csökkentésében.

Térd, boka, könyöksérülés

A hatos-masszázs – minden segédeszköz nélkül, kizárólag masszázs technikával – a fájdalmat okozó letapadt izmokat és idegeket hivatott megkeresni, felhozni és megerősíteni, ezzel elkerülvén az esetleges, azonban fölösleges műtéti beavatkozásokat.

Prevenció

A masszázs a testi-lelki-szellemi felfrissülést nyújtó terápia. A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A regeneráló hatás olyan jó közérzetet biztosít, ami semmilyen gyógyszerrel nem érhető el, és nincs káros mellékhatása.

Műtét utáni kezelés

A masszázs nem csak kellemes kikapcsolódás. Egy-egy komolyabb betegség, műtét után, ha hozzáértő kezek közé kerülünk, sokkal gyorsabban felépülhetünk, elfelejthetjük a sebek okozta kellemetlenségeket.

Tapasztalati Mutatóim
Gyógyulások 92%
Fájdalmak 85%
Elégedett Páciens 96%
Tapasztalat 100%

A kezelések ára a Bodnárklinikán

10.000 Ft

Bodnár József

Sportsérülések

40 év tapasztalattal és hihetetlen elméleti tudás alapján egy összetett kezelést végzek, amelyben az izom, szalag, illetve ízületi sérüléseket a legmodernebb elektromos készülékkel kezelem. Lézer magneto ultrahang iontoforézis sport elektromos kezelés. 

15.000 Ft

Bodnár József

Manuálterápia

40 év tapasztalattal és hihetetlen elméleti tudás alapján egy összetett kezelést végzek, amely gyógymasszázzsal kezdődik kiegészítve az akupresszurával közben az egész testet elektromosan kezelem. Következik az iplikátor és majd az izmok nyújtása! Az egymásra felépített kezeléseket a kiropraktikával folytatom amellyel a gerincoszlopot teszem helyre.

A sajtóban rólunk megjelent írások közül:

Így gyógyult meg Huszti

Huszti Szabolcs gerincsérülése már tényleg a múlté! Noha egyesek azt hitték, a válogatott Fradi-játékosnak a focit is abba kell hagynia, ez végül nem következett be, mert egy csodadoktor, Bodnár József, a Fradi fő masszőre saját ultramodern rendelőjében gyógyította meg a középpályást.” (MÁS-KÉP, 2004. december 29.)

Csoda történt, meggyógyult a futballista – Licitálhatnak az angol vásárlók

Hogy vagy, Huszti? “Budapest – A több hétig komoly problémával küszködő Huszti Szabolcs teljesen egészséges. Eladható. Mindezt Bodnár József sport- és gyógymasszőr állítja, aki szintén kezeli a válogatott futballistát. – Ha valami megtörténik, nem ildomos mellébeszélni. Nem értem az itthoni mentalitást. Nyugaton, ha valaki megsérül, pontosan közlik a diagnózist. Aztán, ha valaki meggyógyítja, annak tudása előtt meghajolnak – mondta az FTC központi masszőre. – Husztinak is gerincsérve volt, de idejében észleltük a bajt. És a megfelelő terápiát tudtuk biztosítani. Lehet irigykedni, valóban csoda történt. Nyugodtan focizhat a Fradi válogatott futballistája. Egészségügyileg nem lesz akadálya külföldi szerződtetésének.” (BLIKK SPORT, 2004. október 15.)

Huszti: Gerincsérv a végzete?!

Budapest – Több hete sérüléssel küszködik Huszti Szabolcs. Az FTC válogatott focistájánál eleinte derék-, illetve hátproblémákra gyanakodtak. Ám információink szerint komolyabb a fiatal ferencvárosi futballista baja: gerincsérvvel küszködik. Ennél a panasznál előfordul, hogy normál ember számára még a járás is nehézkes. De a tehetséges játékos bizakodik, hamarosan teljesen egészséges lesz. Huszti Szabolcs az FTC korábbi gyúrójához, Bodnár Józsefhez jár kezelésre. – Terápiámnak köszönhetően szépen javul Szabolcs állapota – mondta az ismert sport- és gyógymasszőr. – Sajnos a kelleténél később derült ki, mi a konkrét baj. Pedig a megfelelő karbantartás jól jött volna. – Mi a pontos diagnózis? – Gerincsérv. Korábban csak nézegették, mi lehet a gond. Miután a vébéselejtezőn Zágrábban kiállították, a kapitány kérésére maradt a válogatott edzőtáborban. Itt egy gyakorláson a háta fájni, a lába pedig zsibbadni kezdett. A válogatott pályaedzője, egyben a Fradi trénere, László Csaba is kérte, hogy segítsek. A nemzeti együttes osztrák orvosa, Peter Patzenböck pedig magánklinikájára, Grazba vitte. Itt már bebizonyosodott, nagyobb a baj. Az egyik professzor műtétet ajánlott. Ám az operáció abban a fázisban nem biztos, hogy százszázalékosan használt volna. De injekcióval sem lehet teljesen megszüntetni a fájdalmat. Azonban mindennapos kezeléseim, kúráim, remélem, használnak. Ezt mutatja, hogy biztatóan javul a focista állapota, aki a héten elkezdhette a labdás edzéseket. Huszti Szabolcs is bizakodik, hogy hamarosan egészséges lesz. -Sok embernek volt már hasonló kellemetlen problémája, mint nekem. Ők is rendbe jöttek, én is bízom ebben – újságolta Huszti Szabolcs. – Egyre jobban érzem magam, elkezdtem a tréningeket. Ha minden jól megy, jövő héttől teljes intenzitással edzhetem.” (Blikk SPORT, 2004. szeptember 28.)

Galéria

Jelentkezzen be a Bodnárklinikára!

Töltse ki az űrlapot, hamarosan jelentkezem, hogy időpontot egyeztethessünk!

Bejelentkezés időpont egyeztetésre

Kérem szaveskedjen megadni az alábbi adatokat, és a megadott elérhetőségeken meg fogom keresni Önt az időpont egyeztetése céljából.


Kérem a gomb megnyomása után várjon türelemmel, amíg az adatok megérkeznek, Köszönöm!